RISS SLIPPFEST NR. 3 “NATUREN I ENDRING”

Sorry, this entry is not available in English. We are working hard to translate all our entries in to English, please be patient. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

RISS gjør seg klar til å slippe enda et nytt nummer! Temaet for denne utgaven dreier seg om “Naturen i endring” med mange enestående bidrag. På festen er det store muligheter for å få kjøpt nummeret gjennom vipps, og ta seg anledningen til å kjøpe både snacks og drikke i baren. Vi håper å se flest mulig av dere der! 🥳

Også nr. 1 “Gjenfødelse” og nr. 2 “Mørke Kapitler” er i salg på festen.

Slippfesten blir på Cornerteateret 2 desember.

Kl. 20:15

Arrangementet er også på Facebook: shorturl.at/blmRZ

Mvh Redaksjonen i RISS