Slippfest for ny utgave av RISS!

Sorry, this entry is not available in English. We are working hard to translate all our entries in to English, please be patient. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Velkommen til RISS sin slippfest for den nye utgåva av tidsskriftet vårt! Tema for vårt nye nummer er Gjenfødelse da RISS ikke har vert aktive de siste årene. Det blir muligheit for å kjøpe tidsskriftet vårt gjennom Vipps og å kjøpe drikke og snacks i baren🤩🤩
Grunnet smittevern oppfordrer vi alle til å melde seg på via dette skjemaet:
https://forms.gle/AMgKPDKp3ukjSC8i6

Slippfesten blir i Speilsalen på Kvarteret.
Kl. 19.00

For mer informasjon sjekk Facebookarrangementet:
Mvh
Redaksjonen i RISS