SLIPPFEST NR. 6 «HJEM»

Grafisk formgivning: Edvind Kjærstad

Vi i redaksjonen gleder oss over å kunne invitere dere til slippfest for nr. 6 «Hjem»!

Det er noe nærmest universelt med konseptet “hjem”. Alle har et hjem, selv om man ikke nødvendigvis har et hus. Alle vet hva et hjem er, selv om et hjem kan være så mangt, og ta så mange ulike former. Vi former hjemmene våre, som i sin tur former oss til dem vi er. Kanskje det er derfor “hjem” er et så ladet konsept som det er? Fordi hjemmet ditt, på godt og vondt,  er en del av deg. Det samme gjelder forholdet fortidens individer har hatt til sine hjem. Derfor er temaet “hjem” svært viktig og relevant innenfor arkeologien.

Slippfesten blir på Café Opera 29. mai.

Kl. 19:00

Arrangementet er også på Facebook: https://www.facebook.com/events/237506216118857

Mvh Redaksjonen i RISS